![]() |
Kanserden Korunmak İçin Uzak Durmamız Gereken Besinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanserden Korunmak İçin Uzak Durmamız Gereken BesinlerKanserden Korunmak İçin Uzak Durmamız Gereken Besinler İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Dizdar, Tekirdağ Belediyesi'nce Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Kanserden Korunmada Uzak Durmamız Gereken Besinler'' konulu konferansa katıldı ![]() ![]() Bu ekşimeme durumunun herhangi bir katkı maddesiyle elde edilmediğini bildiren Dizdar, yapılan işlemler nedeniyle sütün raf ömrünün 6 aya çıkarıldığını, kapağı açıldığında ise 1 ay bozulmadığını ifade etti ![]() ''Bir şeyin steril olması durumunda bile, açıldığında bozulması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİĞER BESİNLERE UYGULANAN İŞLEMLER Ete de üreticiler tarafından işlemden geçmesi sırasında basınç uygulandığını anlatan Dizdar, uygulanan basınç nedeniyle ette mikroorganizma ürememeye başladığını ifade etti ![]() İşlenmiş etin tamamen özelliğini kaybettiğini belirten Dizdar, normal şartlarda kızartmanın sağlığa zararlı olmadığını söyledi ![]() ''Yağ 3 defa kullanıldıktan sonra özelliğini yitiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|