Menideki İltihap Nedeni Nedir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menideki İltihap Nedeni Nedirİltihabın nedeni prostat olabilir 42 yaşında evli bir erkeğim 6 ay öncesine kadar cinsel hayatım iyiydi Ama şu ara ereksiyon sorunu yaşıyorum Menide iltihap da oluyor Neden olabilir? C N /İstanbul Erkeklerde cinsel uyarılma sonucu oluşan en önemli fizyolojik değişiklik; penisin sertleşmesidir Zaman zaman stres, heyecan, performans baskısı, kullanılan birtakım ilaçlar ya da bazı hastalıklar nedeniyle sertleşme sorunu yaşanabilir Ama sizin sertleşme problemlerinize eşlik eden şikayetleriniz göz önüne alınınca; geçirmekte olduğunuz bir hastalığa bağlı bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum Meniden kan gelmesi, iltihaplı akıntılar; enfeksiyon ya da prostat ile ilgili sorunlarınızın olabileceğini düşündürmekte![]() ![]() ÜÇ AY SÜRERSE DİKKAT Size önerim ihmal etmeden bir üroloji uzmanına muayene olmanız ve onun tedavisi yönünde hareket etmeniz Akıntı, kanama ve idrar sorununuz ortadan kalktığı halde ereksiyonla ilgili sorunlarınız en az 3 ay devam ederse, bir cinsel terapistle çalışmanız fayda sağlayacaktır
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|