Ellerim Titriyor Ne Yapmalıyım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ellerim Titriyor Ne YapmalıyımEllerim titriyor ne yapmalıyım Kendimi bildim bileli ellerim titriyor Annemin de elleri titrediği için genetik olduğunu düşündük Sizce doktora gitmeli miyiz? L A /AlmanyaEl titremesi hastalık habercisi Beş yaş üzerinde her beş kişiden biri el titremesi şikayeti yaşıyor El titremesi genelde iyi huylu bir sorundur Birçok kişi için bu şikayet erken yaşlarda başlar ancak yaş ilerledikçe fark edilir hale gelir İYİ HUYLU OLABİLİR İyi huylu el titremesinin en belirgin yanı ellerinizi hareket ettirdiğinizde titremenin artmasıdır Buna baş, ses ve bacak titremeleri de eklenebilir Duygusal stres, yorgunluk ve aşırı kafein alımı sorunu şiddetlendirebilir Ancak el titremesinin daha ciddi sağlık sorunlarının bir habercisi olabileceğini de bilmelisiniz Tiroidin aşırı çalıştığı durumlar bunlardan biridir İyi huylu el titremesi özellikle Parkinson hastalığı ile karıştırılır ancak arada bazı farklar vardır Örneğin Parkinson hastalığında el titremeleri ellerinizi hareket ettirmeseniz bile olur Bu hastalıkta baş, ses ve bacak titremeleri de görülmez El titremesi şikayetiniz varsa altta başka bir sorun olup olmadığını anlamak için mutlaka bir uzmana başvurun Doktorunuz teşhisi kesinleştirecek ve el titremeniz iyi huylu bile olsa mutlaka günlük hareketlerinizi daha kolay yapmanıza yardım edecek tedaviler verecektir
|
|
Ellerim Titriyor Ne Yapmalıyım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ellerim Titriyor Ne YapmalıyımMErhabalar ben Metin 22 Yaşındayım Ellerim çok titriyor kısaca şöyle bahsedeyim![]() Yerimde otururken, ayakta yüzerken heryerde ellerim titriyor, bunun yanı sıra ayaklarımı yere paralel tutuncada bacaklarım titriyor aynı şekilde baş titremeleride mevcut ne yaptıysam hiçbir sonuç alamadım artık ümidimi yitirdim anlıcanız![]() ![]() ![]() Lütfen yardım edin
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|