Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, kopunnnnforumda, okuyun

Okuyun Kopunnnn:)Forumda Aşk

Eski 08-17-2007   #1
tatia27
icon111

Okuyun Kopunnnn:)Forumda Aşk

foruma geldiğimden bana asılıyor aslında pekde tipim değil ama bilmiyorum ya

+kim miş kız söyle bakayım?

-ya mehmet

+a kız çok karizmatik bir avatarı var hem ilerde mod olcak diyorlar valla bence kaçırma kızım nereden bulacan böylesini?

-ya öyle ama baksana geçen konuştuk foruma bile abisinin hesabıyla giriyormuş daha kendi hesabı bile yok yarın öbür gün abisi "kullanmayın benim hesabımı yakında oğlum gelecek Almanya'dan o kullanacak" derse ne yaparız biz yok uzun vadede bişe düşünemem

+ ne olcak be kızım buluruz kullanılmayan boş bi hesap kullanırsınız işte benim arkadaşlara sorarım hem

- ya Fatma bu forumda nerden bulcan kullanılmayan hesap Allah aşkına anca admin yakının olcak ki yapsın sana bi güzellik yoksa heryer dolu iç güveyside gidemem biliyorsun

+ aman kızım sende ne nazlısın ya

- neyse sen beni boşver seninki naptı kazandımı FAYS sınavını?
(forum adminlik yerleştirme sınavı)

+evet kazandı hiç sorma atama bekliyor şimdi ilk tercihini AŞKA DAİR HERŞEY bölümüne yaptı canım romantik aşkım benim torpil aradık ama torpil işlemiyor dediler uğraşma sonra sinir olurlar adult18e filan atarlar eve getiremezsin erkeğini dediler aman yok kalsın maazallah dedim

-evet bencede iyi yapmışsın bak Nazife'nin ki ne yaptı atadılar +18 bölümüne adam geceleri kalkıp boğazlıyomuş Nazife'yi
"olamaz bunlar gerçek değil biri bana bunların fake olduğunu söylesin"
diye bağırıyormuş geçen geldi KT'e dert yanıyordu bize "istifada etmiyor öldürecek bi gün beni valla keşke banlasalar geçtim artık modluktan onursal üye olsun ben razıyım"

+neyse babam geliyor bir iki konu açayımda boş boş forumda oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocuğu iyi düşün sonda mod eşi olmak var

- ayy mod eşimi düşüneyim ben azcık hadi görüşürüz
paylaşımın için teşekkürler Fatma

+önemli değil Nurcan ne demek görüşürüz

Konuda gecen butun isimler tamamen hayal mahsuludur, gercekle alakası yoktur

(ç)alıntıdır:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-17-2007   #2
pesimistt

neyse sen beni boşver seninki naptı kazandımı FAYS sınavını?
(forum adminlik yerleştirme sınavı)

hahah :D:D
çok güzeL yaa saoL :sm_biggrin:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-17-2007   #3
bukettt

okumştım daha çnce güzel uyarlanmış teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-17-2007   #4
rock_alltime

:D :D süpermiş ya

paylasm içn tşkler:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-17-2007   #5
okaliptus

ehuehu gercekten cok güldüm :D:D:D:D

teşekkürler paylaşım için :D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-17-2007   #6
tatia27

en ufak bi tebessüm oluştuysa yüzünüzde amacımma ulaştım demektir hepinize tşklr yorumlarınız için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com