Kizimi Kurtarin (Gone Baby Gone) |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kizimi Kurtarin (Gone Baby Gone)Filmin adı: KIZIMI KURTARIN Orijinal adı: Gone Baby Gone Yönetmen: Ben Affleck Oyuncular: Ed Harris, Casey Affleck, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Edi Gathegi, Amy Ryan, John Ashton, Amy Madigan, Titus Welliver, Michael K Williams Senaryo: Ben Affleck, Aaron Stockard (Dennis Lehanein Gone, Baby, Gone adlı romanından) Görüntü Yönetmeni: John Toll Kurgu: William Goldenberg Müzik: Harry Gregson-Williams Yapım Tasarımcısı: Sharon Seymour Yapımcı: Ben Affleck, Sean Bailey, Alan Ladd Jr, Danton Rissner Süre: 114 dk Yapım: ABD (2007) Dağıtımcı: UIP Gösterim Tarihi: 1 Şubat 2008 Özel dedektifler Patrick Kenzie (Casey Affleck) ve Angie Gennaro (Michelle Monaghan) beraber çalışan iki ortak ve sevgilidir Bostonda, oturdukları mahalledeki Amanda adlı bir kız çocuğu kaybolur Amandanın dayısı ve yengesi, çocuğu bulması için Kenzie ve Gennaroyu tutmak ister Ancak küçük bir çocuk söz konusu olunca ikili çok da istekli görünmez Zaten çocuğun annesi de uyuşturucuyla iç içe yaşayan, ideal bir ebeveyn olmaktan çok uzak bir kadındır Ancak yeğenini kendi çocuğu gibi seven kadının ısrarları karşısında Patrick ile Angie, çocuğu canlı bulmak uğruna kendi hayatlarını ve ilişkilerini ortaya koymaya karar verir Ancak araştırmaları sonucunda ulaştıkları gerçekler hiç de düşündükleri kadar basit olmayacaktır Filmin fragmanı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|