|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, hikayesi, olduğunu, söylemediler, yalan |
![]() |
Aşkın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana HikayesiAşkın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana Hikayesi Aşkın yalan olduğunu söylemediler bana, bu yüzden yara bereyim gönül evimde ![]() ![]() ![]() Kaşlarımdaki öfkeyi susturacak söz bulamıyorum lügatimde! Yakışmıyor artık sana susmalar tadını kaçırdın yıllarca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hiç mutluluktan delirmedim ama; delirmekten mutluluğu aşkta öğrendim ![]() Neden herkes bakışlarını üstüme yapıştırmış bana bakıyor? Biliyorum, çok çirkinim kimin yüreğinin zilini çalsam açılmaz kapılar ardında kalırım kimsesizliğimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzün flulaştı gözümde, aklım yavaş, yavaş seni unutmaya yelteniyor sevgili! O duyumsuz bakışlarından aldığım yitik anlamı göğsümde tutuyorum ![]() ![]() ![]() Geç bastırılmış bir yalnızlık ihtilali için MERHABA! bu yüzden zehirli geceler bırakıyorum ve seni onarıyorum kendimi yaralayarak ![]() ![]() ![]() ![]() Mor bir ölüm giyiniyorum sensizliğimin, sessizliğinde ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bende devleştirmeseydim bu kadar sen de bilmeyecektin farkının farkındalığını sevgili! ![]() ![]() ![]() Sen de unutamayacaksın yar beni ![]() ![]() ![]() ![]() Göm şimdi beni aklının dehlizlerine sana da bu yakışır sevgili! Beni saçlarının toroslarında uyut, beyaz gelinliği sen giydir başımın mezarına! Sonranın azı, mor dağların eteğinde ölüm kusacak aşkın ciğerlerimden ![]() ![]() ![]() Ve Ben Seni Bilmesen de, Hala Çok Seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|