Mustafa Ceceli Elvan Günaydın Eksik |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Ceceli Elvan Günaydın EksikMustafa Ceceli Elvan Günaydın Eksik Mustafa Ceceli: Omzumda başın eksik Yatagımda kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaslı hep gözüm Elvan Günaydın: Omzumda basın eksik Yatağımda kokun Tenimde tenin eksik gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik, Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli: Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum o bile az Elvan Günaydın: Omzumda başın eksik Yatağımda kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli; Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz Sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Mustafa Ceceli and Elvan Günaydın: Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Hani eksik diyorum ya o bile az |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|