Grup 84 Gözün Doysun |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Grup 84 Gözün DoysunGrup 84 Gözün Doysun Son kez söylüyorum bu bir ihtar Beni kaybedersen kaç kendini kurtar Bu kadar zorlamaya can dayanır mı? Su bendine yar aşkına sana kim tapar Sabaha karşı saat dört evimdesin Yapacaklarımı bilirsin deli misin? Gidecek misin? Toplayıp gitmeden bütün eşyalarını Son bir kez daha düşün emin misin? Bu günler gelir geçer Herkes bi yol seçer Olan olsun gözün doysun artık yeter Yetmedi mi verdiklerim Günüm gecem gençliğim Hepsini alda al da götür gözün doysun Yanına aldıkların çocuk huyu Suratıma kapama konuyu biraz büyü Aşk bulaşmış ellerini temizlemek için Eller mi yardım edecek emin misin? Bu günler gelir geçer Herkes bi yol seçer Olan olsun gözün doysun artık yeter Yetmedi mi verdiklerim Günüm gecem gençliğim Hepsini alda al da götür gözün doysun Çok mu acıdı kalmak çok mu kolay Duymak istemezsen kaç ölene kadar Bu günler gelir geçer Herkes bi yol seçer Olan olsun gözün doysun artık yeter Yetmedi mi verdiklerim Günüm gecem gençliğim Hepsini alda al da götür gözün doysun Hepsini alda al da götür gözün doysun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|