![]() |
Hanedan - Aşkımız Tertemiz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Aşkımız Tertemiz Şarkı SözüHanedan - Aşkımız Tertemiz gecemiz tertemiz dünyamız bizimdi çağlayan aşkımız derinlerden derindi x2 aşkına bile bile yanarım acıyla söndürsene hadi durma karşımda sızlatma vede kıyma bu aşka yaralı gönlüme merhemi dola sar beni sımsıkı bırakma sonra heves değil bu ölümlü dünya bir kere yaşaki bir daha bıkma oyuncak değil aşk sende oynama aşkını al vede git buralardan beni bile arama sormasana ulan bitirdin beni zamanım dolmadan gencecik yaşımda ölmüşüm ben lan bitkin vede ben yorgunum hala sol yanım acıyor derdimi sorma bi çarem yokki bulaşma bana yaralıyım ben ise aşkına sar ya gecemiz tertemiz dünyamız bizimdi çağlayan aşkımız derinlerden derindi x2 birgün olmadı asla yaşatmadın sevgini kalbin yoktu senin ve göremedim ki sevgili bir sızıyla başladı bitmez sandım bu aşkı yanılmışım anladım ve sende beni takmadın yanar kalbim derinden sende gittin elimden tutunacak dalım yok ki sakın gelme git lütfen yaktın o kadar beni aklın başın nerdeydi ben severken yar seni sende görmedin beni her güneş batışında buluşurduk seninle özlüyorum liselim ellerin ellerimde zaman vakit geçmiyor sen yokken ezberimde hatıran falanda yok kalmadı ki elimde |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|