![]() |
Hanedan - Aşkına Yazmadım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Aşkına Yazmadım Şarkı SözüHanedan - Aşkına Yazmadım çok beterdi oldu bitti belki aşkım gitti ama kardeşlerim dostlarımda her zamanda yanımda ya yeter bana sıkmasana uza artık sarma bana sen yokkende onlar unutmaki hep yanımda dertler üst üste geldi yıktı bak şu benliği hayat denen illet inan yıkıp geçti harp gibi savaş çıkar içimde bak sen gittinde gideli bu acıyı dinderendir kardeşlerin tesellisi bu rapimde belki sende beklersin hep aşkları artık yazmam kızım sana kapattım o sayfayı kardeşlerim yanımda ya yeter bana son katı yazdım işte içimden gelen bak bu sayfayı yırtıp atmak geldi inan yazmak istemedim ki sende sevmedin ama yine yaktın kalbimi yazmıyorm yazamıyom gelmiyo ki ilhamım hadi tekrar anlat bana nerdeydin be sultanım hadi bana anlatsana susma öyle ağlama bırakıpta gittiğin o gün inan aklımda nasıl öyle baktın bana gülerek kaçtın ya gözyaşlarım aktı sana ardına bir baksana demek istemedim işte haykıramam sandın ya işte sana haykırışım bu sözlerim hatırla aşkın için sen neleri feda ettin uğruma? bir graaaaa sevgi yoktu içinde ki o canda anlatma bana yalan olan aşkını palavrayla dolmuş işte vücudun sol tarafı dinlemem ki sus konuşma kapat ulan ağzını her lafında bin yalan var nasıl sattın aşkımı? seven insanın ahı tutar güzelim seni sen yaz onlara ama bu genç seni çok sevdi evlilik hayaliydi aklımdaki tek soru olmadı bak olmadı ki kayboldu bu son soru son sorumu sorupta giderim ben hayattan neden sevmedin beni hadi bani bi anlat öyle bide anlatki yüreğimi kan ağlat belkide o zaman gülerim he ağlamam her günümde ağladım inan ben hiç susmadım 17 yaşındayım bir gün olsun şaşmadım günlerimi saymadım mutlu güne bakmadım 1 gün olsun yalancıkdan gülücükler saçmadım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|