![]() |
Hanedan - Harabe Gönlüm Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Harabe Gönlüm Şarkı SözüHanedan - Harabe Gönlüm sen bile bi kere görsen şu halimi uçurumun kenarına sürükledi aşk beni son kez bi adım atamam dön geri aşkın gözümü inan ki kör etti kör oldum aşkına göremedim yolumu sadece sevdim bi hayin kulunu yaradanım duy nolur şu garip kulunu aşktan yüzüde gülmedi doğru sevdim dedim ya deli gibi sevdim ömrümü herşeyimi ben onun bildim ama son bi adım kalmış şurda ölüpte gitsem kör bir kuytuya hayatımı yaşadım ben işkence tarzında herşeyimi verirdim o güzel bakışa anladım o beni sattımı paraya inan artık bıktım sıkarım lan kafama ------------------------------- uçurumun kenarına sürükledin ömrümü harabeye döndürdün seni seven bu gönlü sevdim işte delice sattı o hayince sırtımdan vurdu o beni bir kere dönmem ki ben sana yalvarsan bile kapattım defterini uzaklaş bence patlamam yakındır o hayin gidişe arkasını dönüpte gitti be kahpe bakmadı bir kere benim bu yüzüme ağladım her gece duymadın bir kere sevdim seni ben hemde delice sen beni sattın para için kahpee sevseydin delice gitmezdin ellere düğünün varmış duydum ben yine gittin ellere mutluluk görme ağlattın gözlerimi ağlarım yine bilmedin halimi gittin be sevgili bu rapim hediye olsun be simdi son satırlarım al sana sevqili mutlu etmedin seni seven emreyi bilmedin bilemezsin sen beni sevemezsin yüreğimi verdim ama sen buna değmezsin mutluluk kapına hiç bir zaman gelmesin beni ağlattığın gibi gözlerin hiç gülmesin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|