![]() |
Hanedan - Seninde Aşkın Yalan Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Seninde Aşkın Yalan Şarkı SözüHanedan - Seninde Aşkın Yalan anladım artık sende aşk yalan ben seni çok sevmiştim ah yılan hayatımı kararttın sana bakmam defteri kapattım aşk oldu yalan eski olan aşkların tadları kalmadı kerem ile aslının hatırası vardı onların aşkları taparcasınaydı şimdiki aşkların alayı yalan mı şimdiki sevgiler hani nerdeler yalan dolan aşklara gönülleri verdiler yalan olan sevgiler kalpler sahteler biz onları sevdik onlar ise gittiler gidişleri çokda koymadı bizlere biz adam gibi sevdik bir kere onların gözleri para için öldüde bizde olan sevgi az geldi sizlere 3 sene sana verdim eminim ki yazıktı gördüm geçen gün haline hayatın bataktı yolun düşmüş çıkmaz olan sokaklara hayatın karardı daha genç yaşında ben seni 1 kere öpmeye kıyamadım sen ise beni ona buna nası sattın yalanmış aşkın şimdi anladım senin gibi kahpeye nasılda kandım anladım artık sende aşk yalan ben seni çok sevmiştim ah yılan hayatımı kararttın sana bakmam defteri kapattım aşk oldu yalan |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|