Ünlüler Böyle Zengin Oluyor.. |
|
|
#1 |
|
black_R-O-S-E
|
Ünlüler Böyle Zengin Oluyor..Amerikalı aktrist Tori Spelling, babasından kalan 200 milyon dolarlık servetini bakın nasıl koruyor ![]() ![]() ![]() Şimdiye kadar mirasına el sürmeyen Tori, küçük gibi görünen kazançlarla geçimini sağlıyor Örneğin, giyilmekten aşınmış, hatta yapıştırıcıyla yapıştırılmış plaj terliklerini e-bay sitesinde açık attırmayla satışa sunuyor, hatta gelinliğini bile satmaktan çekinmiyor Tori'nin kişisel eşyalarını satarak elde ettiği gelirinin aylık 5 bin doları bulduğu söyleniyor
|
|
#3 |
|
black_R-O-S-E
|
iirenç bi durum gerçekten ama bööle hayranlarda var işte yorumun için saol |
|
|
|
#6 |
|
fatih_k
|
ben de geçen paris hilton un haberini okumuştum onun diş fırçasını çok buyuk para ile satın almişlar çok enteresan bir durum :D eline sağlık seninde
|
|
|
|
#8 |
|
black_R-O-S-E
|
çok saçma gerçekten ya diş fırçası kısmını bilmiodum iirennç ya böleleride var napalım yorumlar için saolun
|
|
|
|
#9 |
|
okaliptus
|
bunları alanların aklından şüphe etmek lazım :) teşekkürler bilgilendirdiğin için :D:D |
|
|
|
#11 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ya kimdi hatırlamıyorum, bi' ara "ünlü"lerden birinin çiğnenmiş sakızı açık artırmaya sunulmuştu ve uçuk bir miktarla satın alınmıştı ![]() ![]() Ne diyecekler böyle saçma şeyleri alanlar bilmiyorum ki, "Aaa, bak, bende Paris Hilton'un diş fırçası var, ağzının tüm pisliklerini bununla temizlerdi, ben de öyle yapıyorum" falan mı![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler black_R-O-S-E ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
black_R-O-S-E
|
yorumun için saol isimsiz karanlık gerçekten ilginç aynı zamandada iirenç bi durum |
|
|
|
#13 |
|
_SiYaH_
|
adamlara bak ya ![]() ![]() ama onlarda bi sorun yok alan zekiler hangi ruh haliyle eski eşyalara o kdr para verio acaba ya![]() araba fln olsa anlıcam terklik, kıyafet ![]() ![]()
|
#14 |
|
black_R-O-S-E
|
yorumun için saol cnm insanda biras mantık olması lasım alırken bi düşüncen ya bunun sahibi bununla nelr yapıo acaba die :SSS |
|
|
|
#15 |
|
Gözyaşı
|
Gider mağazadan alırım niye o kadar para vereyim ünlüyse ünlü sonuçta bir insan altından değilya elbisesi
| Görünüm Modları | |
|
|