Suçlular Aramızda Kitabınını Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suçlular Aramızda Kitabınını Özeti

Suçlular Aramızda

Ben Hüseyin Movit'i yıllarca "Metin Tufan" atlıyla tanıdım Diyebilirim gazeteyi yazı işlerinden evvel okuyan ilk oydu Telefondaki bir sese; "Aaa hocam bugün hangi hatamızı yakaladın?" diye sorardım
O kendine özgü tatlı sert diliyle hatamızı sorgulardı Nerede, ne hata yaprnışsak, kibarca anlatırdı Bir de "Affınıza sığınarak" diye başlangıç sözü vardı ki Konuşurduk
O sadece 'benim için değil', bütün yazar arkadaşlar için başvuru kaleciydi Yazılarda gözden kaçırdığımız hataları o yakalar, biz de hiç kırılmadan teşekkürümüzü s,unar, bir daha yapmazdık
Milliyet Spor'a ilk geldiğimizde hocamız rahmetli Peyami Safa idi Yazımızı alır, gözlüklerini biraz burnunun ucuna indirir İşte orada yaptığımız hataları düzeltirdi Peyami Sefa Bey'den sonra gazetenin düzeltmenleri imdadımıza yetişti
Son gönüllü "düzeltmen" ise Hüseyin Moviı, namıdiğer "Metin Tufan" oldu Bu gerçekten önemli konuya hiçbir çıkar gözetmeden yıllardır kalem tutuyor
Kendisine sadece biz yazarlar değil, binlerce okurun da teşekkür borcu var Hocamızın değerini bilelim, Hüseyin Movitler kolay gelmiyor
Hüseyin Movit'in son kitabı "Suçlular Aramızda", merak ediyorsanız şimdi kitap elinizde Artık okuma keyfinizi kimse çalamaz

Yazar:Hüseyin Movit

Yazarevi:Avcıol Basım Yayın

Sayfa sayısı:454

Basım tarihi:temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com