Başörtüsü Pembe Olanın, Gözü Kara Olmaz !!!

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başörtüsü Pembe Olanın, Gözü Kara Olmaz !!!

Başörtüsü PEMBE olanın, gözü KARA olmaz !!!

Hanım hanımcık anarşist!

Fırıncı: Evlat! Bak ramazan geldi sana taş atana al şurdan bir ekmek at!

Feride: Ramazan Allaha boyun eğme ayıdır insana değil

Feride, sevelim sevilelim sözünün edebiyatını gere gere yapan fazla yontma aşk mimarlarına ve cemaatlerine nöbetleşe öfke duyuyordu Riyanın fabrika çıkışı, menfaatin stoğu, peltek ve tükürük avcısı suratlarda ramazanda GÜLLAÇ modu, Din KARESİNE sığdırılmaya çalışan ve çaputla başörtüsünü karıştıran Telli Baba Laikleri, OKUNMUŞ gazete Üflenmiş rant hizmetlerine göz yummak için pembe başörtülü romantik hatun hizasında olması gerekiyordu Olamazdı!
Hoşgör yavrumculara! Alttan al kuzucum! İdare et evladımcılığa boyun eğdikçe şahsiyetleri bükülen erkeklere “EFENDİ” kızlara “ HANIMHANIMCIK” isimler takıp ezilmişliği, tırsmışlığı kutsayarak bunun Dince emredilmiş bir gençlik hali olduğunu savunanlara bakıyordu feride
Karşıda bir duvar varsa süngerle çivi çakılmaz bilirsiniz ki, dost bildikleriniz hançeri paraşütle indirmez direkt kaburgadan mektuplar şeklinde iner o hançerler Kaypaklık ağzıyla yalan tutanların kaydırağıdır Makamlar mevkiler şeytan tabakasında ayetsiz tortulardır, üfledikten sonraki çıplaklığın da Allahtan sana kalan yadigardır
Ramazan geldi fazla Müslüman oldum diyen üşengeç zikirciler parkında puanlı pembe başörtüsüyle aşk sobesi oynayacak hassasiyet fukaralığı ben de yok diyordu feride Takkeli prenslerin eşsiz komplekslerine eş adayı olmak için namaza başlayan gelin kitlesinden, saçını ben takip edeyim başına da bir bekçi buluruz diyen popülist çığırtkanların muhafazakar hezimetinden hepsinden Allaha sığınırım diyordu feride
Cafe parselleten cırtlak sevgilerden, dakikası üç kuruş olan aşk satılmalarından, ceket ceplerinde yağlı baş olmayı göze alan koltuk dublörlerinden kaçarken doluya tutulan şahsiyeti adına Çamur yağmurlarıyla kalbini doyurmuyordu
Ey! İnsanlar hepiniz Öleceksiniz
Ama ben sadece Onuruyla ölenleri hatırlayacağım
Ey! İnsanlar hepiniz azalacaksınız
Ama ben sadece savaşında TEK kalanları yazacağım diyordu feride!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com