|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babaoğlu, hayallerimizi, haydi, haşmet, kıralım, or or |
![]() |
Haydi Kıralım Hayallerimizi // Haşmet Babaoğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haydi Kıralım Hayallerimizi // Haşmet BabaoğluKitap Hakkında Haydi Kıralım Hayallerimizi Yazar : Haşmet BABAOĞLU Yayınevi : İthaki Yayınları Kitap Türü : Roman Dili : Türkçe Aşk sevdiğini beklemektir ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kaybederek kazanmaktır ve bu yönüyle eşsizdir ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk güvenliği tehdit eden ve fakat silahsız biricik cesarettir ![]() Uymuyor tabii bunlar şu bildik hayatımızın düzenine ![]() ![]() ![]() ![]() O yüzden de "aşık mısın?" diye soruldu mu insan ürküyor ![]() O yüzden bir gece vakti insan kendi kendine "aşık mıyım?" diye sorduğunda, bu soruyu aklından nasıl kovacağını bilemiyor ![]() ![]() ![]() İyi de, diyorum ya, ne oluyor bu şarkılara, şiirlere, filmlere? Ya sabah akşam aşktan söz eden şu cıvık "Biz evleniyoruz! kültürüne ne oluyor? Bir yanlışlık var bu işte ![]() Korkakların barışını, tembellerin imanını, tuzu kuruların sevgisini kuşku süzgecinden geçirmenin zamanı gelmedi mi? Yazar Hakkında Haşmet BABAOĞLU 1955 yılında Bursa'da doğmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köşe yazarlığını Vatan gazetesşnde sürdürmektedir ![]() ![]() ![]() Rüyalarını Ver Bana Haydi Kıralım Hayallerimizi Herkes Birbirine Sevgi Herkese Karşı Bekle Beni Gelmeyeceğim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|