Erkeklik Canına Tak Etti!!!!!

Eski 08-12-2007   #1
ERen

Erkeklik Canına Tak Etti!!!!!

Cinsiyet değiştirmek isteyen iki çocuk babası iki yıl sonrasına randevu verilince kendi işini kendi gördü

Mutfak bıçağıyla penisini kesti

İki çocuk babası Howard Shelley akıllara durgunluk veren bir yöntemle kendi kendine operasyon yaptı

İngiltere'de cinsiyet değiştirme ameliyatı için iki yıl sonrasına randevu alabilen 42 yaşındaki iki çocuk babası Howard Shelley akıllara durgunluk veren bir yöntemle kendi kendine operasyon yaptı

Müteahhit Shelley, eşi ve çocuklarının olmadığı bir anda mutfaktaki bıçağı alarak internetten öğrendiği yöntemlerle penisini kesti Shelley kestiği organını da bir kutuya koydu

Daha sonra doktora giden çılgın müteahhit üç gün sonra da işinin başına döndü

Shelley bu kendi kendine yaptığı operasyonun ardından 'Biraz canım yandı ama, şimdi kendimi tam olarak kadın gibi hissediyorum' dedi

(Habertürk)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #2
bukettt

offf ya ne gerizekalılar varallah seni öyle yaratmış işte bırak öyle kalısıntövbe tövbe ya bide evliymiş çocukları ona ne diiyecek anne mi şimdi:)

allahım akıl ver

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #3
angelesdream

Shelley bu kendi kendine yaptığı operasyonun ardından 'Biraz canım yandı ama, şimdi kendimi tam olarak kadın gibi hissediyorum' dedi

iyi halt yiyorsunne adamlar var yaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #4
mate

Alıntı:
angelesdream tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

iyi halt yiyorsunne adamlar var yaa
:sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin:

deli galiba adam angelcım sinirlenme
demişler ya delidir ne yapsa yeridir diye:sm_sleep:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #5
angelesdream

Alıntı:
mate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin:

deli galiba adam angelcım sinirlenme
demişler ya delidir ne yapsa yeridir diye:sm_sleep:
ay yok tutmayın beni:)çok sinirlendim:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #6
mate

Alıntı:
angelesdream tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ay yok tutmayın beni:)çok sinirlendim:)
:sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-12-2007   #7
pesimistt

iqrenç bişe yaa bide cnm yandı ama kndimi şimdi kadn gibi hissediorum demiş
saLAk yaaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com