|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, çorap, modasında, sezonu, sonbahar, yapılacak, yapılmayacaklar |
![]() |
2010 Sonbahar Sezonu Çorap Modasında Yapılacak Ve Yapılmayacaklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Sonbahar Sezonu Çorap Modasında Yapılacak Ve Yapılmayacaklar2010 Sonbahar sezonu çorap modasında yapılacak ve yapılmayacaklar Ekim'in en sevdiğim tarafı, ayaklarımın o yumuşaklığa, yani çoraba ihtiyaç duymasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YAŞINIZ ÇOK ÖNEMLİ Bu hafta sizin için; sezon çorap modasında yapılacak ve yapılmayacakları yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin 'Gossip Girl' kızlarından ne farkınız var? Dizüstü çoraplar yakışana çok yakışır ![]() ![]() Bir de bu çorapların baldırlara kadar çıkanları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelelim hepimizin kullanabileceği, klasik ama bir o kadar da trendy tarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çorabın en önemli noktası; bacağı ince göstermesidir ![]() ![]() TAŞLISI MODA Stephan Rolland'ın siyah taşlı çorapları sezon defilesinde o kadar göz okşayıcıydı ki; insan giymeye kıyamaz ![]() Jean Paul Gaultier file çorabı yeniden IN yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() Merak edenlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SOKET ÇORAP DÖNDÜ Eskiden okulda donar, kilotlu çorap üstüne soket çorap giyerdik ![]() ![]() ![]() 'Yok ben klasik biriyim, moda ne yapıyorsa peşinden koşamam' diyorsanız; size gerçekten çok zor kaçırıp, eskiteceğiniz bir marka veriyorum: Wolford ![]() ![]() Miu Miu'nun resimdeki çoraplarının yakışmayacağı bir bacak düşünemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tül IN:: Deri döndü pir döndü ![]() ![]() ![]() Tül OUT: Asker kıyafetlerinden o kadar gına geldi ki OUT oldu! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|