![]() |
Tatlı Kabağı Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tatlı Kabağı Çorbası TarifiTatlı Kabağı Çorbası Malzemeler 1300 gr Balkabağı 4 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Su 1 Soğan 4 Yemek Kaşığı Krema 2-3 Diş Karanfil Yarım Demet Dereotu Tuz, Karabiber Toz Müskat Kreton Ekmek (üzerine) Hazırlanışı Balkabağını soyup ufak dilimleyin ve derin bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten alınca soğan ve karanfilleri çıkarın ![]() ![]() ![]() Her tabağa bir kaşık krema, bir tutam ince kıyılmış dereotu ve kreton ekmeklerilave edip hemen servis yapın ![]() Not Kabakları düdüklü tencerede pişirebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|