Hal Çorbası Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hal Çorbası TarifiHal Çorbası Tarifi 2 soğan 1 pırasa 2 patates 2 çorba kaşığı margarin 8 su bardağı et suyu Yarım demet kıyılmış maydanoz Tuz Soğanları soyup ince ince doğrayın Pırasayı temizleyip dilimleyin Patatesleri soyup yıkayın, dörde kesin ve ince ince dilimleyin Margarini tencerede eritip, soğanı pembeleştirin Pırasa ve patatesleri ilave edin 3-4 dakika kavurun Et suyu ve tuzu ekleyip kısık ateşte 25 dakika pişirin Maydanozu yıkayıp ince ince doğrayın Çorbayı ateşten alıp maydanozu ekleyin Kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirin Sıcak olarak servis yapın Not: Çorbanızın daha koyu olmasını istiyorsanız, 1 kahve fincanı pirinç veya şehriye ilave edebilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|