![]() |
Beşamel Soslu Piliç Çorbasi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Soslu Piliç Çorbasi TarifiBEŞAMEL SOSLU PİLİÇ ÇORBASI Malzemeler 6 kişilik: 1,5 parça tavuk göğsü 1 su bardağı bezelye 1 orta boy patates 1 küçük havuç 1 su bardağı yıldız şehriye 1 çorba kaşığı tereyağı 1 litre su Beşamel sos için: Yarım çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı tepeleme un Yarım su bardağından biraz fazla süt Ön hazırlık olarak, bezelyeleri üzerini geçecek kadar suda haşlayın (konserve ise gerek yok) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|