![]() |
İftar İçin Yemek Tarifleri Çarşaf Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftar İçin Yemek Tarifleri Çarşaf BöreğiÇarşaf böreği malzemeleri: 1 su bardağı ılık süt, Yarım su bardağı ılık su, 1~2 yemek kaşığı ayçiçek yağı, 10 gr yaş maya, 2 çay kaşığı tuz, 2 çay kaşığı toz şeker, 3 ![]() Yağlamak için: 50 gr eritilmiş tereyağı, 1 çay bardağı ayçiçek yağı üzeri için: 1 yumurta sarısı Çarşaf böreği hazırlanışı: Mayayı toz şeker ve yarım bardak ılık su ile eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|