Abhaz Tatlısı Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abhaz Tatlısı Tarifi



Abhaz Tatlısı Tarifi

8 adet sacda pişmiş kuru yufka
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
1 su bardağı sıvı yağ

Şerbeti için:

3 su bardağı toz şeker
35 su bardağı su
Yarım limon suyu

Kuru yufkaları yağlanmış fırın tepsisine hafif ıslatarak tek tek koyun Aralarına yağ gezdirin ve cevizleri serpin En üstte kalan parçaya da yağ ilave edin 200 derecelik fırında yufkalar iyice kızartın Soğuduktan sonra sıcak şerbeti üzerinde gezdirin Üzerini kapatarak 10 dakika bekletin Şurup iyice çekip, soğuyunca servise sunun

Şerbetin hazırlanışı: Şekerle suyu iyice kaynatın İnmesine yakın limon suyu ilave edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Abhaz Tatlısı Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abhaz Tatlısı Tarifi



evde yufkamız var deneyeceğim teş
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.