Abhaz Tatlısı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abhaz Tatlısı TarifiAbhaz Tatlısı Tarifi 8 adet sacda pişmiş kuru yufka 1 su bardağı dövülmüş ceviz içi 1 su bardağı sıvı yağ Şerbeti için: 3 su bardağı toz şeker 3 5 su bardağı su Yarım limon suyu Kuru yufkaları yağlanmış fırın tepsisine hafif ıslatarak tek tek koyun Aralarına yağ gezdirin ve cevizleri serpin En üstte kalan parçaya da yağ ilave edin 200 derecelik fırında yufkalar iyice kızartın Soğuduktan sonra sıcak şerbeti üzerinde gezdirin Üzerini kapatarak 10 dakika bekletin Şurup iyice çekip, soğuyunca servise sunun![]() Şerbetin hazırlanışı: Şekerle suyu iyice kaynatın İnmesine yakın limon suyu ilave edin
|
|
Abhaz Tatlısı Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abhaz Tatlısı Tarifievde yufkamız var deneyeceğim teş |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|