![]() |
Limonlu Pastil Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Pastil TarifiLimonlu Pastil Tarifi 175 gr (3/4 su bardağı) toz şeker 60 gr (1/2 su bardağı) pudra şekeri 3/4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon esansı 2 damla sarı şeker boyası 1 tatlı kaşığı rafine yağ Toz şekeri, pudra şekeri ve suyu küçük bir tencereye koyup, ağır ateşte sürekli karıştırarak şekeri eritiniz ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten indirip, bir kenarda 3 dakika ılınmaya bırakınız ![]() Tezgahmızı 1 tatlı kaşığı rafine yağla hafifçe yağlayınız ![]() ![]() Pastiller tamamen soğuyup, sertleştikten sonra, bir servis tabağına yerleştirip servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|