![]() |
Donmuş Helva Tarifi ( Cezeriye ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Donmuş Helva Tarifi ( Cezeriye )Donmuş Helva Tarifi ( Cezeriye ) Havuç Püresi (haşlanmış, 450 gr ![]() 1 kg ![]() 600 gr ![]() 125 gr ![]() 150 gr ![]() Şurubu: 1 kg ![]() 200 gr ![]() 1/2 kahve kaşığı limon tuzu Şeker, su ve limon tuzunu genişçe bir tencereye koyunuz ve orta ateşte bir kevgirle karıştırarak şekeri eritiniz ve kevgiri çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Dibi düz yağlı tepsiye veya kek kalıbına dökülüp çevrilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|