Etimekli Sütlü Tatli Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etimekli Sütlü Tatli TarifiEtimekli Sütlü Tatli Tarifi Malzemeler 10-12 Tuzsuz Etimek 2 Su Bardağı Toz Şeker 750 gr Süt 3 Tepeleme Yemek Kaşığı Un 2 Paket Vanilya 2 Su Bardağı süt (750gr'dan Ayrıca) 2 Paket Kremşanti 2 Su Bardağı Su Hindistancevizi Hazırlanışı Etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin 2 su bardağı toz sekeri tencerede biraz yakın 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün 750gr sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin Etimeklerin üzerine sürün 2 su bardağı sütle kremşanti hazırlayın, en üst kata da bu kremşantiyi sürün Hindistanceviziyle süsleyin
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|