![]() |
Senin Öykünü Yazamadım... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Senin Öykünü Yazamadım...Keşke biraz daha kalsaydı� diye düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sormamıştı bile �Kalmamı ister misin?� diye� O da söylememişti ![]() ![]() ![]() İnanılmaz şiddetli bir mide kasılmasıyla uyandığımda, artık her şey farklıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanımsız değildi kasılmalar her gidenden artarak bana kalanlardı ![]() ![]() ![]() Gitme diyemediklerimin ahlarıydı ![]() ![]() ![]() İlk aklıma gelen hiçbir şey olmamış gibi kalkmam gerektiğiydi ![]() ![]() ![]() Dururdum değil mi? Kapının çalışıyla kendime geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç gelmemişti ki ![]() ![]() ![]() Bu halde bile hayallerimde ve umutlarımda onu yaşatacak kadar yüreklimiydim ![]() Yoksa acımasız yüreğim bedenime eziyeti miydi tüm düşündüklerim ![]() ![]() ![]() ![]() İlerliyorum ve kendime her zamankinin 3 katı fazla yoğun bir kahve alıyorum şekersiz sütsüz ( Mideme ceza veriyorum kendimce) Kahve bana onu hatırlatıyor ![]() ![]() ![]() Bir şarkı açıyorum RÜYA Değmeyin feryadıma, figanıma değmeyin ![]() Eğer sevmek bu demekse ben vazgeçtim beni sevmeyin ![]() Garipliğim kader değil, geçici, gülmeyin ![]() Bu kış da efkarlıyım Bahara Allah kerim ![]() Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur, hele sabret Başını eğme dik tut, Bu bir rüyaydı farzet! Hadi yüreğim ha gayret ![]() Sorgulamalardan beni kaybetmiş bir adama aşıkken hala kendimi sorguluyorum neden ağlıyorum diye ![]() ![]() ![]() ![]() "Yorgunsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahveyi yanımdaki eski sehpaya bırakıyorum yavaşca gözlerim kapanıyor sesini hatırlamak bile acımı hafifletti ![]() ![]() Evet yorgunum hayatım ![]() ![]() Bu sefer gerçekten yorgunum ![]() ![]() ![]() Uyandığımda yanımda ol! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşlarım var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() gitme diyemediklerimin ahlarıydııı ![]() ![]() ![]() çok güzel ve içten olmş yüreğine sağlık sevgili mate |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bessraa
|
![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşlarım var ![]() ![]() ![]() __________________ bn snn o gözyashllarına kıyamamm ![]() ![]() en ichtenn yassdıını düshündüüm yasıllardan bitanesi ![]() ![]() ellerine yüregine sagllıqq ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur, hele sabret Başını eğme dik tut, Bu bir rüyaydı farzet! Hadi yüreğim ha gayret ![]() Sorgulamalardan beni kaybetmiş bir adama aşıkken hala kendimi sorguluyorum neden ağlıyorum diye ![]() ![]() ![]() ![]() "Yorgunsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahveyi yanımdaki eski sehpaya bırakıyorum yavaşca gözlerim kapanıyor sesini hatırlamak bile acımı hafifletti ![]() ![]() Evet yorgunum hayatım ![]() ![]() Bu sefer gerçekten yorgunum ![]() ![]() ![]() Uyandığımda yanımda ol! ![]() ![]() ![]() başka söze gerekmi bırakmışsın be matem:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() yüreğine sağlık mate çok güzel ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
black_R-O-S-E
|
![]() gerçekten çok içten olmuş eline saalık mate
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|