![]() |
Bilgi Yarışması (+ Rep) |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Bilgi Yarışması (+ Rep)öncelikle kuralları okuyup daha sonra oyuna geçmenizi isterim ![]() ![]() Kurallar: *soruyu ilk bilen (soru soran cevabın doğruluğunu onayladıktan sonra) yeni soruyu sorma hakkına sahip olur ![]() *soruyu ilk bilene soruyu soran kişi + rep verir ![]() *herkesin 1 cevap hakkı mevcuttur ![]() evet ilk soruyu soruyorum ![]() ![]() çayın etkin maddesi nedir?? hepinize başarılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukettt
|
![]() aa ya ben ölesine demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peki soruyorum bakalım hemen bilinecekmi ![]() ![]() ![]() vücutta kendini yenilemeyen hücre hangisidir? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bukettt
|
![]() evet doğru cevap bu arada mateninki tam yanlş değil istenilen cvp değildi ![]() ![]() ![]() rep senindir sıra sende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
rock_alltime
|
![]() tşkler ![]() ![]() yurdumuzda kısa mesafelerde en çok iklim değişikliği olan bölge neresidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bbk
![]() |
![]() karadeniz bölgesi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ergenekon
|
![]() iklim çeşitliliği en fazla olan Marmara Bölgesidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
rock_alltime
|
![]() bbk ve Ergenekon Marmara bölgesi olabilir ama yükseltisi ve engebesi olmadığı için malesef yanlış cevap ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bbk
![]() |
![]() ege bölgesimi? ama karadeniz bölgeside doğruydu kıyıda başka mevsim iç kesimde başka mevsim yaşanır aynı anda ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|