Bal Bademli Elma Tatlısı Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bal Bademli Elma Tatlısı TarifiBal Bademli Elma Tatlısı 4 adet yeşil elma 1 çay bardağı şeker 1 çorba kaşığı kuru üzüm 1 çorba kaşığı badem 2 adet kuru incir 2 çorba kaşiığı bal 4 adet kuru kayısı Elmaların içi fazla incellmeden oyulur Fırın poşetine konur ve 200 derece fırında 20 dakika kadar pişirilir Bu arada kayısı, incir ince kıyılır Üzerine iri dövülmüş badem, şeker, üzüm ve bal eklenir, karıştırılır Elmalar fırından çıkınca soğutulur İçlerine bal bademli karışım doldurulur Servise sunulur |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|