Muzlu Sakızlı Pasta Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Sakızlı Pasta TarifiMuzlu Sakızlı Pasta Hazırlanışı 1 adet hazır kek 500 ml süt 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya 1 su bardağı şeker 1 damla sakızı 2-3 muz Hazır kekin iki parçasını da sütle ıslatın Tencerenize yağı koyun ve unu ekleyip biraz kavurun Üzerine sütü azar azar ilave edin topaklaşmaması için mümkünse çırpıcı ile karıştırın Koyulaşmaya başlayınca şekeri, vanilyayı ve sakızı ilave edin Kaynamaya başlayınca ateşten alın Ilıklaştığında yarısını kekin içine diğer yarısını kekin üstüne dökün ve üzerini muzla süsleyin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|