Patlıcan Ezmeli Volovan Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Ezmeli Volovan Tarifi



Patlıcan Ezmeli Volovan Tarifi

Malzeme:
1 adet patlıcan
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1 adet yumurtanın sarısı
Tuz, karabiber, pulbiber

Milföy hamurlarını yumuşamaları için buzluktan çıkartıp 10 dakika oda sıcaklığında bekletin Su bardağı ile 12 adet yuvarlak çıkartın Altı adet hamurun ortasını da çay bardağı ile kesip halka çıkartın Altı adet hamur halkasını diğer altı adet yuvarlak hamurun üzerine oturtun Bir fırçayla yumurta sarısını hamurların kenarına ve yanlarına sürün Volovanları yağlanmış fırın tepsisine aralıkla dizin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında altın sarısı renk alana kadar pişirin İç malzemesi için patlıcanı közleyip kabuklarını soyun Patlıcanı süzme yoğurt, tuz, karabiber, pulbiber ve sarımsakla birlikte blendere alıp çekin Patlıcan ezmesini pişen volovanların orta kısımlarındaki boşluklara doldurup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.