![]() |
Quiche Aux Epinards ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quiche Aux Epinards ( Fransa )Quiche aux epinards ( Fransa ) Ispanaklı Kiş hamur için: 1,5 su bardağı un 35 gr ![]() 1/2 su bardağı sıvıyağ 10 gr ![]() 3-4 çorba kaşığı süt 1 tatlı kaşığı tuz üstü için: 1/2 kg ![]() 2 dilim yağlı jambon 1 baş soğan 1 diş sarmısak 1 çorba kaşığı un 40 gr ![]() 1/2 litre süt 1/2 litre krem 1 adet yumurta bir tutam küçük hindistancevizi rendesi karabiber tuz Ilık sütte mayayı ıslatıp kabarması için bir kenara bırakın ![]() Unu derin bir kaba koyup, sıvıyağı, sütte erimiş mayayı, tuzu ve tereyağını ilave ederek parmak uçlarınızla çalışarak çok yumuşak olmayan bir hamur elde edin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı ve jambonları ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanan malzemeyi tart kabına serdiğiniz hamurun üzerine yayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|