Turşu Kütahya Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşu Kütahya Tarifi



TURŞU (Kütahya)

Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Sebzeler yıkanıp ayıklanır Küpeciklerin en altına nohut ve dağ eriği birer avuç konur Sebzeler küpecik içine sıkıca yerleştirilir ve üzerine tuzlu ve sirke su ilave edilir Konulan sebzeler, biber, domates, salatalık, kelek, sarımsak konulur Maydanoz ve limon katılıp üzerine ağırlık konularak küpecik ağzı kapatılırTurşular karışık olduğu gibi sade de kurulmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.