Sarımsaklı Levrek Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarımsaklı Levrek TarifiSarımsaklı Levrek Tarifi 2 adet iri levrek 20 diş sarmısak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet kırmızı biber 1 adet dolmalık biber 4-5 dal maydanoz Tuz Karabiber Pul biber 25 su bardağı su Balıkları kılçıklarını çıkarıp dörde bölün Kafasını ve kemiklerini su ve tuz koyarak kaynatın Soğutup süzün Jülyen doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin İnce kıyılmış sarmısak ve maydanozu ekleyin Balık dilimlerini tavaya koyun Baharatları ekleyip kapağı kapalı olarak bir taşım kaynatın Ocağı kısıp 10 dakika daha pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|