![]() |
İtalyan Mutfağı - İtalyan Mutfağı Hakkında Bilgiler Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Mutfağı - İtalyan Mutfağı Hakkında Bilgiler Tarifiİtalyan mutfağı - İtalyan mutfağı Hakkında Bilgiler Yapılışı Mazemeleri İtalyan mutfağı - İtalyan mutfağı Hakkında Bilgiler Vikipedi, özgür ansiklopedi ![]() İtalyan meze tabağı İtalyan mutfağı dünyanın en zengin mutfaklarından biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeklerin servisi İtalyan mutfağında her öğün en az 3-4 tabak yemekten oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Primo (Fettucine tarzı makarna) Aperitivo (aperitif) genellikle yemeklerden önce meze olarak sunulur ![]() ![]() Antipasto Yemekten önce anlamına gelir ![]() ![]() Primo İlk tabak anlamına gelir ![]() ![]() Secondo İkinci tabak anlamına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Contorno Yan yemek salata veya pişmiş sebzelerden oluşur ![]() ![]() Espresso tarzı kahve Formaggio e frutta Peynir ve meyve sıcak yemeklerden sonra masaya gelen ilk tabaktır ![]() Dolce Tatlı pasta veya kurabiyelerden oluşur ![]() Caffè kahve ![]() Digestivo yemeklerden sonra içilen likör, amaro, limoncello, sambuca, nocino gibi alkollü içkilerdir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|