![]() |
Şiş Kebap Tarifi Nasıl Yapılır Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiş Kebap Tarifi Nasıl Yapılır TarifiŞiş Kebap Tarifi Yapılışı Mazemeleri Şiş Kebap Tarifi Malzemeler, 500 gram dana kuşbaşı et 250 gram kültür mantarı 1 adet büyük boy kuru soğan 3 adet çarliston biber Yarım kilo çeri domates Sosu için, 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak 2 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı, Sarımsakların kabuğunu soyup rendeleyin ![]() Derin bir kabın içinde tuz, sarımsak, zeytinyağı ve dana etini karıştırın ![]() Etin, sosu çekmesi için 20 dakika bekletin ![]() Soğanın kabuğunu soyup dilimleyin ![]() Mantarları bol suyla yıkadıktan sonra ikiye bölün ![]() Çeri domatesleri yıkayın ![]() Biberleri yıkayıp orta büyüklükte doğrayın ![]() Şişlere; et, mantar, biber ve domatesleri sırasıyla geçirin ![]() Mangal ya da dumansız ızgarada her iki tarafını da pişirin ![]() Sıcak servis yapın ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|