![]() |
Tereyağlı Kuşkonmaz Garnitürü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağlı Kuşkonmaz Garnitürü TarifiTereyağlı Kuşkonmaz Garnitürü Tarifi Kuşkonmazı pişirmek için derin bir tencereye 10 cm yüksekliğinde su koyup kaynatınız ![]() ![]() ![]() Kuşkonmazlar pişince, demeti dikkatlice çıkarıp iplerini kesiniz ![]() Kuşkonmazları, sıcak sıcak bir tabağa dizip, eritilmiş tereyağ yada Holandez sosuyla servis ediniz ![]() ![]() Not: Kuşkonmaz tek başına giriş yemeği olarak yada et, balık ve tavuk yemeklerinin yanında garni olarak servis edilebilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|