Tarçınlı Kahve Granita Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Kahve Granita TarifiTarçınlı Kahve Granita Tarifi Şekeri, tarçını ve kakaonun yarısını sıcak kahvenin içinde eritin ve soğumasını bekleyin Soğumuş kahveyi plastik bir kap içinde 2 saat dondurun - buz kristalleri oluşana kadar Donmuş kahveyi çatal yardımıyla karıştırın ve bir saat daha dondurucuda bekletin ve tekrar karıştırın Kahve tamamen donana kadar dondurmaya ve karıştırmaya devam edin Servis yaparken: Kremayı katılaşana kadar çırpın – şeker kullanmayın Donmuş kahve granitayı servis yapmadan 5 dakika önce dondurucudan çıkartın Eğer buz çok sertse, çözülmesini bekleyin ve sonra çatal yardımı ile karıştırın (veya bir el blenderi kullanın) Kahve granitanın farklı katmanlarını ve çırpılmış kremayı 4 bardağa döküp üzerine kakao tozunun geri kalanını serpin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|