|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
√, ♥, beyaz, güzel, kağıdı, mδδнαЧαĽ▪kεптĽi, süsleyen, sözler |
![]() |
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Kalp'den çıkan söz kalp'e gider ![]() Ağızdan çıkan söz ise ancak kulağa ulaşır ![]() ![]() DaЧanmak zoЯ ЧaLnızLığına akşamLaЯın Unuŧmak mümkün dعğiL sعni bir şaЯkı gibi AğıЯ ağıЯ iLعЯLعЧعn bu zaman içindع HعЯ an biЯ saЯhoşLukŧuЯ sعnsizLiğin vعЯdiği ![]() ![]() ![]() Bir saniye ´Susuunn` Lütfeenn ![]() ![]() ![]() ![]() O´u çoOok seviyoOorumm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]devamının geliceğini düşündüğüm bu bölüm çok güzel olmuş ellerine sağlık canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Sözler mükemmel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]" Bulutlαr αğlαr mı ? dedim ![]() - Ağlıyor işte ![]() ![]() ![]() " Ağαçlαr üzülür mü ? dedim ![]() -Yαprαklαrını bile döktü ![]() ![]() ![]() -Rüzgαr kızαr mı ? dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O beni Seviyor mu ?dedim ![]() Bαşlαrını öne eğdiler ![]() -' Sevseydi yαnındα Olurdu '- dediler ![]() Tüm DüşLerimde ``Sen`` Varsın ![]() / Kaldırım taşlarına sıkıştı zaman çelme takıp canımı yakacak / |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Herkes bilir giden arkasından ağlamayı Asıl zor olan h o ş ç a k a l diyip susmaktır ♥ İçimdeki hissin bir tarifi olabilse sana özel kelimeler türetsem hiç bilinmedik… Hani kalabilse her şey yerli yerince… Sen kalabilsen beni sever halinle[,ben kalabilsem hep aynı… Ne mesafelerin adı geçse aramızda, ne ayrılığın sözü edilse… Unutabilsen her şeyi, unutturabilsem… ![]() Silip yeniden yazabilsem hikâyenin sonunu ![]() ![]() Keşke… ![]() Gözlerin hançer değilse Neden kalbim kanıyor ? Ayrılık ölüm değilse Neden bağrım yanıyor? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]
Anıların selamı var üzerimde kalmasın ![]() Ne kadar uzak olsan da o kadar yanımdasın ![]() ![]() DuRgun DenizDen aSLa uSta DenizCi Çıkmaz ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Tüm sözler çok güzel ama açılış resmi bir ayrı güzel olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Beğenmene sevindim Resmide kendim yaptım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Aslında seninle vişne ile kiraz gibiyiz; uzaktan aynı yaklaştıkça ve tattıkça farkı anlaşılan! adı Lazım değiLse baş harfini boŞver ! bêИim` kıЧamadıqım deĞiL ; bâИa kıЧamaЧaИLar `değerLi` aRtık beИde ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]En iyisi sizsiniz diyorum gülüp geçiyoruum ![]() Başarmak zordur kolaya kaçarsan sonuç basitleşir ![]() Unutma; yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir ![]() Sαklαmα yeteneği yüksek olαn güçlü biriyim ![]() Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim' ![]() ![]() Seveceksen AkLına Arada bir Geleni DêqiL Hep AkLında Olanı Seveceksin ki mutlu oLasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ][size="2">"]ÇOCUKTUM ![]() Büyükler Beni Görmek İsterlerse Var Olurdum Görmek İstemezlerse YOK ![]() Ama Yanılıyorlardı ![]() BEN Hep Vardım ![]() ![]() En Çokta Beni Yok Sandıkları Zamanlarda Vardım ![]() Hepsi Birbirlerini Birbirlerine Göründükleri Kadar Biliyorlar Tanıyorlardı ![]() Oysa Benim Yanımda Bütün Maskeleri Düşüyordu Çünkü Ben ÇOCUKTUM Yoktum ![]() Onları En Gerçek Halleriyle Çizdim Aklımın Defterine ![]() Ben Büyüdükçe Onlar Masal Oldu İçimde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]İnsanın içinde saklanan korkunç hayvanla o akşam ilk defa kendi ailemde tanıştım ![]() ![]() ![]() yuvalarından fırlamış gözleri öfke içinde uzayan boyunları şişen damarları ilk defa o zaman gördüm ![]() ![]() gırtlak parçalayan ürpertici haykırışları ilk o zaman işittim ![]() ![]() bu son olmadı tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne zaman bağıran haykıran öfkeli insan görsem bu hayvanla ilk defa karşılaştığım anki dehşeti tedirginliği hatırlarım ![]() belkide bu yüzden bi yanım hep çocuk hep suçlu kaldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]En sevdiğim HayaLLerimi en Büyük kabusLarıma çevirenLeri eLbet en TatLı rüyaLarından Uyandırıcam ! Hayırlı bir kişinin eli olmaktır her elin istediği; ama ![]() ![]() ![]() sahibi "el" olup gidince ![]() ![]() ![]() eller ne yapsın! Vefa nedir bilir misin? Vefâ arkanda bıraktığını giderken yaktığını yabana atmamandır ![]() Vefâ; dostluğun asaletine bir dua sonrası verilen sözlere hayallere ihanet katmamandır ![]() Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında cehennemi hafife almaman ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Pencere tüllerine gelinlik diye sarılan O küçük kız nerede şimdi? Gemim battı çoktan Denize inen tüm filikalarıma erkekler bindi ![]() "Bir adam var ki; yokluğu bitişlerin tanımı ![]() Öyle ki aldığı her nefes bir parça ömür ekliyor soframa!" Şöyle bir Oh! çeksem Uzansam sonsuzluğa… Şöyle bir Sen! çeksem içime İnme insen hayatımın başucuna |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]![]() HER NE İSTİYORSAN KENDİNDE ARA ![]() SENİN CANININ İÇİNDE BİR CAN VARO CANI ARA ![]() BİR ![]() ![]() ![]() EĞER YÜRÜYEN DERVİŞİ ARIYORSAN; ONU SENDEN DIŞARI DA DEĞİLKENDİ NEFSİNDE ARA ![]() [ Mevlana ] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|