Fırında Tavuk Şiş Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Tavuk Şiş Tarifi(4-5 kişilik) Malzeme Listesi
Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın Zeytinyağını, sutu kırmızı biber ve kekikle karıştırıp tavukların üzerine gezdirin , tuz koyun Malzemeyi zamanınız varsa 1 saat kadar dolapda bekletin Şişlerin herbirine tavuk eti , domates ve biber dilimleri dizin Şişin uç kısmını da kapatacak şekilde malzemeyi kullanın Şişin sap kısmını alüminyum folyo ile sarın (fırın sıcaklığından zarar görmemesi için) 220 derecede hafif pembeleşinceye kadar pişirin Fazla kalan yenmeyen tavuk şişleri alüminyum folyoya sararak dolapta muhafaza ediyorum Isıtacağım zaman folyo ile beraber fırında ısıtıyorum Afiyet olsun ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|