Hardallı Ton Balığı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Ton Balığı Tarifi



Hardallı Ton Balığı Tarifi

1 kahve fincanı limon suyu
750 gr kuşbaşı ton balığı
3/4 kahve fincanı zeytinyağı
1/2 demet maydanoz
1 kahve kaşığı hardal
2 çorba kaşığı (silme) tuz

Küçük bir tencereye su doldurun, tuzu da koyun ve kaynamaya bırakın Kaynayınca balıkları ilâve edin ve 8 - 9 dakika haşlayıp indirin Suyunu süzün Balıkları büyükçe bir tabağa düzgün bir biçimde yerleştirin Sonra limon, yağ, hardal ve incecik doğranmış maydanozu küçük bir kâseye bir çatalla iyice çarpa çarpa karıştırın Sonra da balıkların üzerine döküp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.