Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi TarifiResimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi Yapılışı Mazemeleri Malzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kızartmak İçin Yağ Süslemek İçin Limon Dilimleri Yemeğin Tarifi Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye kesin ![]() Parçaları köri ile oyun, tuzlayın İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın![]() Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|