Tereyağlı Balık Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Balık Tarifi



Tereyağlı Balık Tarifi

100-150 gr balık
1/2 kaşık un
1/2 kaşık tereyağı
Tuz
Limon
Maydanoz

Mevsimine göre alınan balık iyice temizlenir, yıkanır Küçük tencereye ya da tavaya yarım kaşık tereyağı konur Balık hafif unlanmış olarak erimiş durumdaki tereyağının içine yatırılır Ağır ateşte alt-üst çevrilmek suretiyle, yavaş yavaş pişirilir

Not: Tereyağındaki balığın tuz, limon ve maydanoz gibi garnitürü doktor müsaadesine göre ve miktarları karbonhidrat bakımından hesaplanarak alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.