![]() |
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Tavuk Haşlama TarifiSebzeli Tavuk Haşlama Tarifi 1/4 tavuk 1 küçük kereviz kökü 1/2 soğan 1/2 fincan iç bezelye 1 havuç 1/2 patates 1/2 fincan pirinç Bir tutam maydanoz Tüyleri yolunup tütsülenmiş, içi ve her tarafı iyice temizlenmiş bir tavuk, tencereye, üzerini tamamen kapayacak kadar su ile birlikte konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir saatlik kaynamadan sonra sebzelere sıra gelir ![]() ![]() ![]() Tavuk da, sebzeler de adamakıllı pişinceye kadar, ortalama yarım saat daha kaynatılıp haşlanır ![]() Servis yapılırken tabağa tavuğun eti ile birlikte sebzelerden de konulmalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|