|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| kebabı, mazemeleri, pratik, tarifi, tas, yapılışı |
Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı MazemeleriTas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz [*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz [*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|