Geleli Kebap Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geleli Kebap TarifiGeleli Kebap Tarifi Malzemeler: 2 adet bostan patlıcan 2 diş sarımsak 100 gr Tereyağ ½ kg Kuşbaşı kuzu eti 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı kadar karabiber Hazırlanışı: Bostan patlıcanları közleyin Közlenen patlıcanları soyarak kıyın Ardından sarımsağı ince ince doğrayarak kıyılmış patlıcanlarla harmanlayın Ardından patlıcanları servis tabağına alın Tereyağını tencerede eritin Etleri atın ve kavurun Salçayı tencereye atın, tuz, karabiber ekleyerek karıştırın ve pişmeye bırakın Etler pişince servis tabağına alın Yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|