Püreli Tavuk Göğsü Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Püreli Tavuk Göğsü TarifiPüreli Tavuk Göğsü 2 adet tavuk göğsü 1 adet iri soğan 2 diş sarımsak 1 adet iri domates 4 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Püre için: 4 adet orta boy patates 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı süt Tuz göğüs eti atılır Ara sıra karıştırark suyunu bırakıp çekene dek pişirilir Rende İnce kıyılmış soğan zeytinyağında pembeleştirilir Üzerine iri doğranmış tavukdomates ve tuz eklenir, 5 dakika sonra ateşten alınır Püre için haşlanmış sıcak patatesler soyulur, ezilir Üzerine tereyağı, tuz ve sıcak süt eklenerek karıştırılır Servis tabağına bir miktar püre konur, üzerine tavuk göğsü yerleştirilir Sevise sunulur |
Püreli Tavuk Göğsü Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Püreli Tavuk Göğsü Tarifi:) Eline Sağlık Doydum:):) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|