Patlıcan Yatağında Antrikot Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Yatağında Antrikot Tarifi



Patlıcan Yatağında Antrikot Tarifi

Malzemeler
6-7 adet kemer patlıcanı,
1000 gr antrikot et,
Yeterince zeytinyağı,
4 adet olgun büyük domates,
4 adet yeşil sivribiber,
6 diş sarmısak, Yeterince tuz,
Üzerlerine serpmek için kaşar veya izmir tulum peyniri rendesi,



Yapılışı
Patlıcanları bütün olarak közleyelim yada fırında yumuşayıncaya kadar pişirelim Eti küçük şeritler halinde doğrayıp yeteri kadar yağla ateşte çevirip içine biber, samısak, domates ve baharatını atıp iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim ve tuzunu atalım Patlıcanları ortadan yarıp kenarlarındaki kabukları temizleyip içini ezelim ve etli harçtan içlerine doldurup üzerine peynir rendesi dilerseniz biraz kıyılmış maydanoz serpelim fırın tepsisine biraz salçalı su koyup orta hararette 10-15 dakika pişirip servis edelim afiyet

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.