Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi



Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi

Malzeme:
4 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Teremyağ
3 çorba kaşığı bal
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı toz zencefil

Kemiksiz tavuk butları iri iri doğrayıp yoğurt ve garam masala ile harmanlayın En az 1 saat beklettikten sonra ızgarada kızartın Tavada Teremyağı eritin Salçayı ekleyin Birkaç dakika kavurduktan sonra tavuk etini ilave edin Bal, zencefil, krema ve tuz ile tatlandırıp tavayı ocaktan alın Servis tabağına aktarın Maydanozla süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.