Et Paça Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Paça Tarifi



Et Paça Tarifi

1 adet kuzu kol
5 diş sarımsak
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz

Önce kol kemikli olarak parçalara ayrılır ve haşlanır Sonra kemiklerinden ayrılır Hazırlanan iri parçalar bir tencereye konur Diğer 2 su bardağı et suyu, dövülmüş sarımsak, sirke, yumurta, un ve tuz iyice çırpılır Karışım etin üzerine dökülür, bir taşım pişirilir Arzuya göre üzerine yakılmış yağlı biber konabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.